Injector Dynamics F750 polttoainesuodatinelementti

Injector Dynamics F750 polttoainesuodatinelementti

Tuotekoodi: F750element
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 65,00€
Veroton: 52,42€
Määrä:  

Onko suuttimien putsaaminen sinulle säännöllisesti tehtävien hommien listalla? Ehkä meillä on siihen ratkaisu...

Injector Dynamics F750 vie polttoaineen suodattamisen seuraavalle tasolle

ID F750 on ensimmäinen virityskäyttöön tarkoitettu polttoainesuodatin, joka täyttää alkuperäisvalmistajien (kuten Bosch) tiukat suodatusvaatimukset. Tämä suodatin on Injector Dynamicsin suutinten huoltovälin pidentämiseen tähdänneen merkittävän tutkimuspanostuksen tulos.

Elektroniset polttainesuuttimet valmistetaan tarkkoihin mittoihin, ja silloin puhutaan mikroneista. Pienimmätkin partikkelit polttoaineen joukossa voivat aiheuttaa kulumista ja jopa tuhota suuttimen osat käyttökelvottomaksi. Bosch antaa määritykset suuttimilleen turvallisista arvoista: Suodattimen on suodatettava 87%:sesti 5 mikronin ja sitä suuremmat partikkelit, ja 100%:sesti 35 mikronin kokoiset ja sitä suuremmat partikkelit. ID F750:n mikrolasista valmistettu suodatinelementti täyttää tämän vaatimuksen, ja tekee sen ilman virtausvastuksen lisääntymistä.

Tämän mikrolasinen suodatinelementti on Injector Dynamicsin huolto-osa ja vaihdettava tarvittaessa, tai kun F750:n paine-eroindikaattori ilmaisee liian suurta virtausvastusta.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2023