Ecumaster EMU PRO 8 moottorinohjainlaite
Ecumaster EMU PRO 8 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO 8 moottorinohjainlaite

Ecumaster EMU PRO 8 moottorinohjainlaite

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMUpro8
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 1 650,00€
Veroton: 1 330,65€
Määrä:  

Ecumasterin EMU PRO-sarjan moottorinohjainlaitteiden "rauta" on nyt valmiina ja toimii täysillä. PRO-sarjan tuotantoa käynnistellään parhaillaan ja uusi tehdas/pääkonttori aloitetaan ottaa käyttöön syyskuussa. Ensimmäiset PRO-16 laitteet tulevat dealereitten asennuksiin aivan lähiaikoina. Jos arvelet, että sinun projektisi tarvitsee Ecumaster PRO16 ECU:n ota yhteyttä, niin selvitetään asiaa!

PRO-16 toimituksien alkamisaika Q3/2020 ja PRO-8 toimituksien alkamisaika Q4/2020 on viivästynyt COVID-19 ja uuden tehtaan/pääkonttorin rakentamisen takia, mutta ensimmäiset dealereitten asennuksiin tulevat laitteet ovat käsillä suunnitelman mukaan loka-marraskuun vaihteessa. Tämän jälkeen seuraavasta tuotantoerästä laitteita on saatavana kaikille jälleenmyyjille.

Ilmoitamme erikseen, kun ennakkotilauksia aletaan ottamaan vastaan.

Ecumaster PRO-sarjan ECU:jen numero kertoo suoraan suutinulostulojen määrän. Mallit ovat: PRO-16 ja PRO-8, sekä myöhemmin suorasuihkutusmoottoreille PRO-GDI.

Tarkemmat spesifikaatiot myöhemmin, mutta esim. 4 kpl nokka-akseleita ja 2 kpl sähkökaasut kääntyy, 10 sytytyspäätettä ECU:ssa sisäisinä, uutena Ecumasterille on AMP Super Seal 1.0 liitin (joka on tuttu monista muista tämän päivän ECU:sta, kuten Emtron, Link, Motec, Haltech jne.), Bosch-lambdaohjaimet sisäisenä, jne.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2020