Link G4+ Toyota Supra 2JZ-GTE Plugin moottorinohjainlaitteisto

Link G4+ Toyota Supra 2JZ-GTE Plugin moottorinohjainlaitteisto

Valmistaja: Link
Tuotekoodi: TS2JZ+
Saatavuus: Tilauksesta, noin 1-5 päivää
Hinta: 1 500,40€
Veroton: 1 210,00€
Määrä:  

ViPEC ECU:t toimitetaan nyt Link G4+ tuotenimellä varustettuina, kun valmistaja on eriyttänyt ViPEC-tuotenimen vesiskootterien ECU:ihin. Eli, vain nimi on muuttunut.

Toyota 2JZ-GTE (1993-97) Supran alkuperäisen ohjausyksikön kannet ruuvataan irti ECU kotelosta ja Linkin korvaava CNC-koneistettu ECUn runko ja piirilevyt kiinnitään samoilla ruuveilla alkuperäiseen ECUn kuoriin. Alkuperäinen liitin kytketään paikoilleen ja ECUn mekaaninen asennus on valmis - ei johtojen vetelyä ja kaikki alkuperäiset anturit käytetään. Ulkoisesti ohjausyksikön kotelo ja liitin on asennuksen jälkeen täysin alkuperäisen näköinen.Soveltuu yhdelle, tai kahdelle turbolle, tai vapaasti hengittävään. Ohjaa myös tarvittaessa myös VVTi:n jolloin käytettävä VVTi-moottorin asentoantureita (36-2 kampiakselilla ja 3 nokalla) (VVTi:n ECU:n johtosarjan liitin on erilainen kuin tässä ECUssa). Tarkoitettu manuaalivaihteistolla vartustettuun autoon. (Automaattivaihteisen toiminnot mahdolllisesti toteutettavissa vapaaksi jäävillä ulostuloilla, mutta niitä ei ole pohjakarttaan tehty.)

Link Plug-In ECUjen avulla on mahdollista saavuttaa merkittävästi lisää tehoa läpi koko kierroslukualueen. Link ohjaa mm. polttoaineen suihkutuksen, sytytysennakon, puolien latausajan, ahtopaineen säädon ja kaikki muut moottorin vakiotoiminnot. Link ECU on säädettävissä -moottorin käydessäkin- kytkemällä mukana toimitettava USB-kaapeli ohjainlaitteeseen ja tietokoneeseen. Uusin versio säätöohjelmasta ladattavissa netistä maahantuojan ja valmistajan nettisivuilta.

Link Plugin ECUissa on verrattomat ominaisuudet alkuperäiseen ohjainlaitteeseen nähden ja niiden avulla pystytään lisäksi ohjaamaan käyttäjän itse haluamiaan toimintoja:

  • Anti Lag-toiminto ahtopaineen nostoon
  • FlatShift -täyskaasuvaihteenvaihto
  • Launch Controlin avulla auto lähtee kuin "tykin suusta"
  • Traction Control - luiston rajoitin
  • Quicktune -automaattisäätö polttoainekartan säätöön
  • 4 MB ECUN sisäinen tiedonkeruumuisti
  • OBD2 dataa CAN-väylää pitkin
  • nakutuksen hallinta, sisäinen, digitaalinen

Ohjausyksiköt toimitetaan vakioautoon tarkoitetulla käynnistysvalmiilla kartalla, mutta viritysasteesta riippuen hienosäätöä tarvitaan, jotta muutoksista saadaan irti täysi hyöty.

Toimituksessa mukana ECU:n lisäksi USB-ohjelmointikaapeli, muutama hieno Link ECU-tarra ja ohjevihkonen/lehtinen. Katso muita valinnaisia lisävarusteita alla.

Tässä linkki asennusoppaaseen (avautuu pdf-tiedotona). Säätöohjelman löydät täältä: http://www.linkecu.com/software-support/pc-link-downloads/

Link ECU:illa elinikäinen takuu. Jos laite lakkaa toimimasta normaalissa sille tarkoitetussa käytössä, valmistaja korjaa tai vaihtaa sen.

Jos tuotetta ei ole meillä varastossa, valmistaja lähettää seuraavana päivänä, jolloin kuriirikyydillä täällä tavallisesti viidessä päivässä.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2020