Link CAN Lambda-ohjain ja Bosch LSU4.9 anturi
Link CAN Lambda-ohjain ja Bosch LSU4.9 anturi Link CAN Lambda-ohjain ja Bosch LSU4.9 anturi Link CAN Lambda-ohjain ja Bosch LSU4.9 anturi Link CAN Lambda-ohjain ja Bosch LSU4.9 anturi

Link CAN Lambda-ohjain ja Bosch LSU4.9 anturi

Valmistaja: Link
Tuotekoodi: CAN LAMBDA
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 446,40€
Veroton: 360,00€
Määrä:  

Link CAN-Lambda on helppokäyttöinen CAN-moduuli, joka tarjoaa digitaalisen laajakaistalambda-anturin ohjauksen CAN-väylän kautta ja on yhteensopiva johtavien moottorinohjainlaitteiden kanssa.

Link CAN-Lambdan kyky mitata pakokaasun happipitoisuutta tekee siitä tärkeimmän työkalun polttoaineseosten tarkaan ja nopeaan säätöön, sekä mahdollistaa ECUn nopean reagoinnin seosmuutoksiin.
Täysin digitaalisena Link CAN-Lambda anturi eliminoi vastaavien analogisten laitteiden riskin signaalin viiveisiin ja virheisiin. Link CAN-Lambda ei koskaan tarvitse ulkoilmassa tehtävää kalibrointia.

CAN-väylään kytkemällä säästät/vapautat ECU:n analogisia sisääntuloja muihin käyttöihin. Esimerkiksi, ECU:uun on mahdollista syöttää sylinterikohtaiset lambdatiedot ja kaikki analogiasisääntulot jäävät vapaiksi muille antureille.

Link ECU:uun kytkettynä Link CAN-Lambdan kaksisuuntaisen kommunikoinnin ansiosta anturin lämmityksen ohjaus huomioi moottorin käynnissä oloajan ja mahdollisen vikatilan ilmaantuessa osaa automaattisesti pudottaa Lambda-ohjauksen takasinkytkennän pois päältä, sekä monen anturin asennuksessa jättää viallisen kanavan arvon pois Lambda-arvon keskiarvolaskennasta - näin vika ei haittaa ja vääristä seoksen ohjausta. Useimmat muut lambdaohjaimet ainoastaan lähettävät CAN-dataa, mutta eivät vastaanota sitä.

Link CAN-Lambdan EMAP-kompensaatio on mahdollista tilanteissa, jossa anturiin kohdistuu pakopainetta, joka taas vaikuttaa anturin toimintaan ja näyttämään seosarvoon.

Toimitussisältö

  • Link CAN-Lambda ohjain
  • Bosch LSU4.9 anturi
  • Deutsch 4-napainen liitinsarja
  • Lambda-anturin M18 x 15 muhvi ja tulppa
  • 2 isoa tarraa
  • 2 pientä tarraa
  • Pikakäyttöopas englanniksi

Spesifikaatiot

  • 1 x 4 pinninen uros DTM liitin (virransyöttö ja CAN)
  • 1 x 6 pinninen vastaliitin LSU 4.9 Lambda-anturille

Mitat
Kotelo 60 x 26 x 15mm
Johtojen pituudet 170mm
Paino 70g

Käyttöjännite
Ohjain 7.5 - 20 V
Anturi 10.8 - 16.5 V

Virrankulutus
Ohjain 100 mA
Anturin lämmitys:  max 8 A

Käyttölämpötila -20 - 100 C astetta
Anturi Bosch LSU4.9
Mittausalue 0.67 - 10 lambda

CAN Frequency 1Mb/s,500kb/s,250kb/s,125kb/s

Jos käytät tuotetta G4+ Plugin ECU:n kanssa, helppoon kytkentään käytä silloin CANPCB- johtoa ja siihen liitettävää CANF -liitintä

 

Lataa tästä pdf pikakäyttöopas.

Lataa tästä pdf käyttöohje.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2023