Ecumaster Plugin adapteri Nissan RB20/25/26, SR20, CA18 / 76-pin

Ecumaster Plugin adapteri Nissan RB20/25/26, SR20, CA18 / 76-pin

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMU RB
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 169,00€
Veroton: 136,29€

Vaihtoehdot


Valitse optio:

Määrä:  

Ecumaster EMU Classic Nissan Skyline RB20, 25, 26. Myös 200SX: CA18DET ja SR20DET S13, S14 Silvia. 76-pin Plugin-adapteri 

Kytke Ecumaster EMU Classic alkuperäiseen johtosarjan liittimeen plugin adapterilla. (4-sylinteriseen koneeseen asennettaessa varmista alkuperäisen ECU:n pinnimäärä: Jos sinulla on 64-pinninen ECU-> Valitse toinen adapterimalli.)

Paketti sisältää:

  • mallikohtainen adapteriliitin,
  • tarvittavat valmiiksi krimpatut johdot adapterin ja EMU-liittimen väliin,
  • sekä liitinrungot ( 2 kpl) adapteriin

Ecumaster EMU on eniten myymämme moottorinohjainlaite ja toimittamallamme adapterisarjalla EMU on kytkettävissä alkuperäiseen ECU:n liittimeeen, jolloin halutut alkuperäiset anturit ja toimilaitteet käytetään - lukuunottamatta ilmamäärämittaria (joka tavallisesti poistetaan kokonaan).
Lisäksi on suositeltavaa asentaa ahdettun moottorin imusarjaan nopeatoiminen ja avoin ilmanlämpöanturi. Tavallisesti asennetaan lisäksi laajakaistalambda-anturi säätöjä helpottamaan. EMU:ssa on sisäinen ohjain Bosch LSU 4.2 laajakaistalambdalle ja EMU BLACK:issä LSU4.2 ja 4.9 ohjain.

Adapterin valmiiksi krimpattujen johtojen paikoilleen työntämisen jälkeen EMU on valmiina säätämistä varten. Halutessasi voit ottaa käyttöön (mutta ei ole pakko), vain johdot kytkemällä, lukuisia valinnaisia/vapaaehtoisia lisätoimintoja/antureita kuten esimerkiksi sähköisen ahtopaineohjauksen, polttoainepainetta mittaavan moottorin turvatoiminnon, pakolämpöanturit ylilämmön suojauksee, Bluetooth-moduli Android kännykän tai tabletin käyttämiseen näyttönä, jne... Muunmuassa nämä kaikki toiminnot - ja paljon muuta - on vakiona EMU:ssa.

Täältä löydät säätöohjelmat ja näyttöohjelmat: http://sporttiauto.com/index.php?p=saeaetoeohjelmistot-3

Adapteri käytettävissä myös EMU Blackin kanssa käyttämällä Blackin liitinsarja.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2022