Dyno 2-vetoautolle, varausmaksu / tehomittaus

Tuotekoodi: dyno2wd
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 121,00€
Veroton: 97,58€
Määrä:  

Varausmaksu hyvitetään lopullisessa laskussa. Varaus on voimassa vasta, kun maksu näkyy meillä. Tällä voi maksaa myös alle 500hv auton tehomittauksen.

Muistilista dynolle tulijalle:

Huomioi ja varmista seuraavat ennen dynolle tuloa, jolloin säästät aikaa/rahaa:

 • Rakenna auto valmiiksi jo kotitallissa, niin et hukkaa dynoaikaa.
 • Korjaa mahdolliset nestevuodot jo ennakkoon ja varmista nestepinnat, sekä varmista jäähdytys- ja voitelujärjestelmän toimivuus. Huomioi riittävät paisuntasäiliöt nesteille. Jäinen/luminen/kura-suolavettä-valuva auto on puhdistettava ennen dynolle ajoa. Vuotavan auton jälkien siivous dynolta maksaa 88e/h.
 • Varmista vetävien pyörien kunto ja kiinnitys: Normaali/kova kumiseoksinen kesärengas on paras ja lämpenee vähiten. Renkaiden tulee olla soveltuvia käytettävälle teholle ja nopeuksille. Nastarenkailla ei voida ajaa - poista kaikki nastat. Poista myös kaikki renkaan uriin kertyneet kivet.
 • Varmista, että pakokaasut voidaan johtaa auton ulkopuolella/takaosassa olevaan imuriin. Auton alle päättyvä hukkaportin putki on myös liitettävä poistoimuriin, joten tee tämä jatke valmiiksi jo kotitallissa.
 • Varmista, että tankissa on polttoainetta riittävästi tai varaudu hakemaan sitä lisää. Lähistöllä löytyy 95 ja 98 bensaa, E85 saatavana noin 25 km päässä.
 • Dynolla on tietokone säätöohjelmaa varten, mutta säädettävien ECU:jen ohjelmaversioita on niin monta, että sinun on viisainta ottaa mukaan levy tai muistitikku, jolta toimivat versiot saadaan ladattua, eikä niiden hakemiseen tarvitse hukata dynoaikaa. Tuoreimmat EMtron, Ecumaster, ViPEC/Link ja Autronic-ohjelmistot löytyvät meiltä automaattisesti.

 

Lisäksi huomioi sujuvaan dynotteluun myös seuraavat:

 • ECU:si CAN-väylän kytkeminen dynoon helpottaa ja nopeuttaa säätämistä, joten kannattaa ottaa esille ko. liittimet/johdot.
 • Halutessasi nakutusanturia varten lohkosta on hyvä katsoa valmiiksi M10, tai mieluiten M8 kierrereikä, ja puhdistaa kierteet, niin saamme kytkettyä säädön ajaksi nakutusanalysaattorin koneeseen.
 • Halutessasi voimme kytkeä esim. polttoainepaineen mittausta varten anturin 1/8NPT kierteellä, jolloin paine on luettavissa dynon näytöltä käyränä ja reaaliaikaisesti.
 • Halutessasi voimme kytkeä moottoristasi dynoon myös muita jännite-, paine-, lämpötilamittauksia. Kysy lisää!
 • Jos autossa ei ole valmiina säätöön soveltuvaa laajakaistalambdaa, tarvittaessa säädössä käytämme dynon erityisen tarkkaa laajakaistalambda seosmittaria, joten siksi aikaa olemassa olevan lambda-anturin voi irrottaa tai käytämme pakoputkessa olevaa rinnakkaista M18x1,5 kierteellä varustettua muhvia. Huomioi, että anturin kärjen on osoitettava alaviistoon ja kiinnityspaikan sijaittava riittävän etäisyyden päästä moottorista. Jos sinulla ei ole anturille paikkaa, voit sellaisen asentaa etukäteen (soita ja tilaa meiltä). Tai halutessasi varaa aika, niin asennetaan sellainen dynotuksen yhteydessä.
 • Katsastusta varten tarvittavaa tehomittausta ja todistusta varten moottorista on vaivatta oltava todettavissa sen valmistenumero, valmistaja, tyyppi, mahdollisen ahtimen merkki ja malli, sekä tiedot vaihdetuista komponenteista/ tehdyistä muutoksista.
 • ...ja sitten penkkiin.

Mittaus/säätötyöt dynolla tehdään aina auton omistajan/haltijan vastuulla. Ehjät vehkeet eivät dynossa hajoa, mutta piilevät viat tulevat mahdollisesti esiin. Vuotavan auton jäljiltä dynon siivous maksaa 93e/h.

Jos et pääsekkään dynoon suunnitellusti, ilmoita esteestä ajoissa, sillä dynovaraus laskutetaan jälkikäteen kokonaisuudessaan jollet peruuta varaustasi.

 • Alle 7 vrk ennen varattua aikaa peruutetusta ajasta veloitamme 50% varatusta ajasta.
 • Yli 7 vrk ennen varattua aikaa peruutetusta ajasta veloitamme vain varausmaksun.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Muut tuotteet (2)
Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2024