Etäsäätö, 30min
Etäsäätö, 30min

Etäsäätö, 30min

Tuotekoodi: etäsäätö
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 60,00€
Veroton: 48,39€

Vaihtoehdot


Valitse optio:

Määrä:  

Moottorien säädöt etäyhteydellä

Säädämme moottorisi etäyhteydellä ja tarjoamme apua mahdollisten ongelmien diagnosointiin tai vaikka vain säätökartan asetusten tekemiseen moottorin ensikäynnistelyssä, jotta voit ajaa meille dynolle tarkempien säätöjen tekemistä varten. Tyypilliset pienet muutokset ja ongelmat selvitämme usein puolessa tunnissa. Mutta reilu kahden tunninkin sessio voi joskus tulla kyseeseen, jos ohjelmoitavaa tai säädettävää on paljon.

Voimme myös säätää moottoriasi etäyhteydellä dynossa tai ajaessasi tiellä tai radalla. Autosi ECU:uun kytketyllä säätötietokoneellasi täytyy olla pääsy internettiin joko kiinteän- tai vaikka kännykälllä jaetun mobiiliyhteyden kautta. Nettiyhteyden avulla pystymme säätämään moottoriasi melkein kuin olisimme paikan päällä. Veloitamme palvelusta vain käytetyn ajan mukaan, sillä mitään matkakuluja ei tällä tavoin toimien tule.

Tarjoamme tätä palvelua vain myymiimme Autronic, Ecumaster, EMtron, Link ja ViPEC ECU:ihin, ja suosittelemme tätä kaikkiin meille dynolle tuleviin tapauksiin.

Lue myös täältä lisää aiheesta:

http://sporttiauto.com/index.php?p=saeaedoet-etaeyhteydellae

Veloitus alkavalta puolelta tunnilta arkisin klo 8:00-16:00. Muut ajat: +25%. Esimerkiksi, jos haluat kahden tunnin säädön, valitse määräksi neljä kpl tuottetta. Sovi aika erikseen puhelimitse (02-5332686) tai yhteydenottolomakkeella.

 

Tässä linkki etäyhteysohjelman lataamista varten:

https://get.teamviewer.com/6gst8i2 (Avaa, tai tallenna ja avaa etäyhteyttä varten.)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2024