LC-2: Laajakaistalambdaohjain ja -anturi Bosch LSU4.9
LC-2: Laajakaistalambdaohjain ja -anturi Bosch LSU4.9 LC-2: Laajakaistalambdaohjain ja -anturi Bosch LSU4.9

LC-2: Laajakaistalambdaohjain ja -anturi Bosch LSU4.9

Valmistaja: Innovate Motorsports
Tuotekoodi: 3877
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 226,00€
Veroton: 182,26€
Määrä:  

NYT uusimmalla Bosch LSU 4.9 anturilla!

LC-2 on laajakaistalambdasensorin ohjain, joka on rakennettu tiiviiksi johtimien kanssa yhteen muotoon valetuksi kokonaisuudeksi. Alkuperäisen LC-1:n palkittu ja patentoitu digitaalinen mittausperiaate on ainutlaatuinen ja mahdollistaa tarkan mittauksen anturin vanhetessakin. Tätä samaa teknologiaa käytetään uudessa LC-2:ssakin. LC-2 kalibroi anturin ulkoilmassa. LC-2 sisältää digitaalisen sisään- ja ulostulon, sekä kaksi ohjelmoitavaa analogista ulostuloa. Paketin mukana toimitettava anturi on aito Boschin LSU4.9.

LC-2 laajakaistalambdaohjaimen kahdella ohjelmoitavilla ulostuloilla voit käyttää tavallista kapeakaista-anturille tarkoitettua mittaria tai syöttää lineaarista lambdasignaalia suoraan moottorinohjauksen tarpeisiin.

Kaikki Innovate Motorsports:in mittarit voi siis nimenomaan kalibroida anturin ikääntyessä ja varmistaa siten, että mittari näyttää oikein. (Tätä mahdollisuutta ei ole monissa muissa markkinoilla myytävissä 4.9 LSU anturia käyttävissä laajakaistalambdamittareissa. Näiden muiden markkinoinnissa käytetään sanontaa, että niitä "ei tarvitse kalibroida", kun oikeammin niitä "ei voi kalibroida". Ne alkavat vain pikku hiljaa näyttää väärin anturin ikääntymisen myötä.)

Tarkista ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa, että sinulla on laitteessasi uusin laiteohjelmisto. Tässä ohje: http://www.innovatemotorsports.com/support/downloads/FWLoader%20Instructions_11-0144.pdf

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2020