MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari
MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari

MGL Avionics TC-5, värinäytöllä, 4-kanavainen lämpömittari

Tuotekoodi: TC-5
Saatavuus: Ennakkotilattavissa
Hinta: 300,00€
Veroton: 241,94€
Määrä:  

Uusi TC-5 on värinäytöllä

TC-2 on korvautunut TC-5 mittarilla, joka on nelikanavainen pakolämpömittari, jossa käytetään yhdestä neljään K-, J- tai E-tyypin anturia (jotka eivät kuulu mukaan toimitukseen). TC-5:llä voidaan myös mitata jäähdytysnesteen lämpötilaa.

Käyttäjän asettamassa lämpötilassa kytkeytyy digitaalilähtö (eriliselle varoitusvalolle, ECU:lle tms.) sekä laitteen varoitus LED. Taustavalaistu LED-näyttö säädettävällä kontrastilla. Näytön ala n. 58 x 32mm. Näkyy myös suorassa auringon paisteessa. Mittarin muistiin jää automaattisesti kunkin kanavan maksimiarvo ja se on nollattavissa kahdella painalluksella. Asennus 79,4mm (3 1/8") reikään edestä tai takaa.

Näyttää myös CAN-väylän kautta tulevat anturitiedot.

Kuusi erilaista näyttötilaa valittavissa helposti, katso kuva.

Seuraavassa linkki käyttöohjeeseen:http://mglavionics.co.za/Infinitec/Manuals/Blaze%20TC-5.pdf

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2022