Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli
Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli

Ecumaster CAN näppäimistö katkaisinpaneeli

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMUCANkeyboard
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 275,00€
Veroton: 221,77€

Vaihtoehdot


Suositut lisäykset:


* Valitse painikkeiden lukumäärä:

Määrä:  

Ecumasterin taustavalaistu CAN-näppäimistö kytkinpaneeli mm. autoon, veneeseen ja racing käyttöön, on vedenpitävä ja mahdollistaa CAN-väylään kytkettyjen laitteiden ohjaamisen - Kuten esim. EMU, ADU ja PMU-16 -sekä niiden toimintoja. Samalla vähennät johtojen määrää merkittävästi, sillä kuhunkin näppäimistöön tulee vain neljä johtoa (CAN high ja CAN low, sekä käyttöjännite ja maadoitus.)

  • Saatavana mallit, joissa 4-, 6-, 8-, 10-, 12- tai 15-painiketta. Uusimpana 13+2, jossa 13 painikkeen lisäksi kaksi kiertonuppia.
  • RGB-väreillä valaistut painikkeet.
  • Suojattu vedeltä ja pölyltä IP67 -luokituksen mukaan.
  • Kukin painike on taustavalaistu, ja ohjelmoitavissa värin avulla ilmaisemaan kanavan tilaa (punainen, vihreä, oranssi tai RGB-värit). Näppäimien ohjelmointi tehdään PMU:n tai EMU:n säätöohjelmassa. (PC:n liittämiseen tarvitset CAN-muuntimen, esim. ECUMASTER USBtoCAN, Peak CAN tai Kvaser.)
  • Näppäimistön mukana tarvittavat Deutsch/Amphenol moninapaliittimet.

Näppäimistöön erikseen tilattavissa lukemattomia valmiita painikemerkkejä, (jotka listattuna myös säätöohjelmassa). Painikemerkki on saatavana myös blankona (mustana), johon voi esim, laserilla kaivertaa haluamansa merkinnän tai tekstin.

Seuraavasta linkistä löydät näppämistöjen käyttöohjeen:

https://www.ecumaster.com/wp/wp-content/uploads/2021/09/canKeyboard-21.09.2021.pdf

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2024