Link G4X Toyota Chaser JZX100 Gen6 1JZ-GTE VVTi Plugin moottorinohjainlaitteisto

Link G4X Toyota Chaser JZX100 Gen6 1JZ-GTE VVTi Plugin moottorinohjainlaitteisto

Valmistaja: Link
Tuotekoodi: JZX100X
Saatavuus: Tilauksesta, noin 1-5 päivää
Hinta: 1 841,40€
Veroton: 1 485,00€
Määrä:  

JZX100 Toyota Chaserin 6 generaation 1JZ-GTE alkuperäisen ohjausyksikön kannet ruuvataan irti ECU kotelosta ja Link ECU:n uusin G4X-sarjan korvaava piirilevy kiinnitään alkuperäiseen ECUn kuoriin. Alkuperäinen liitin kytketään paikoilleen ja ECUn mekaaninen asennus on valmis - ei johtojen vetelyä ja kaikki alkuperäiset anturit käytetään. Ulkoisesti ohjausyksikön kotelo ja liitin on asennuksen jälkeen täysin alkuperäisen näköinen. Soveltuu yhdelle, tai kahdelle turbolle, tai vapaasti hengittävään. Ohjaa myös myös VVTi:n  ja laajennuliittimellä sähkökaasun Tarkoitettu manuaalivaihteistolla varustettuun autoon. ECU:ssa sisäinen 4 bar MAP.

Link Plug-In ECUjen avulla on mahdollista saavuttaa merkittävästi lisää tehoa läpi koko kierroslukualueen. Link ohjaa mm. polttoaineen suihkutuksen, sytytysennakon, puolien latausajan, ahtopaineen säädon ja kaikki muut moottorin vakiotoiminnot. Link ECU on säädettävissä -moottorin käydessäkin- kytkemällä mukana toimitettava USB-kaapeli ohjainlaitteeseen ja tietokoneeseen. Uusin versio säätöohjelmasta ladattavissa netistä maahantuojan ja valmistajan nettisivuilta.

Link Plugin ECUissa on verrattomat ominaisuudet alkuperäiseen ohjainlaitteeseen nähden ja niiden avulla pystytään lisäksi ohjaamaan käyttäjän itse haluamiaan toimintoja:

  • Anti Lag-toiminto ahtopaineen nostoon
  • FlatShift -täyskaasuvaihteenvaihto
  • Launch Controlin avulla auto lähtee kuin "tykin suusta"
  • Traction Control - luiston rajoitin
  • Quicktune -automaattisäätö polttoainekartan säätöön
  • 512 Mbyte ECUN sisäinen tiedonkeruumuisti
  • OBD2 dataa CAN-väylää pitkin
  • nakutuksen hallinta, sisäinen, digitaalinen

Ohjausyksiköt toimitetaan vakioautoon tarkoitetulla käynnistysvalmiilla kartalla, mutta viritysasteesta riippuen hienosäätöä tarvitaan, jotta muutoksista saadaan irti täysi hyöty.

Toimituksessa mukana ECU:n lisäksi USB-ohjelmointikaapeli, muutama hieno Link ECU-tarra ja ohjevihkonen/lehtinen. Katso muita valinnaisia lisävarusteita alla.

Säätöohjelman löydät täältä: http://www.linkecu.com/software-support/pc-link-downloads/

Link ECU:illa elinikäinen takuu. Jos laite lakkaa toimimasta normaalissa sille tarkoitetussa käytössä, valmistaja korjaa tai vaihtaa sen.

Jos tuotetta ei ole meillä varastossa, valmistaja lähettää seuraavana päivänä, jolloin kuriirikyydillä täällä tavallisesti viidessä päivässä.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2022