Link G4X BMW E36 M50TUB25, 325i 1993-1996 Plugin ECU moottorinohjainlaitteisto

Link G4X BMW E36 M50TUB25, 325i 1993-1996 Plugin ECU moottorinohjainlaitteisto

Valmistaja: Link
Tuotekoodi: BMWE36X
Saatavuus: Tilauksesta, noin 1-5 päivää
Hinta: 1 295,80€
Veroton: 1 045,00€
Määrä:  

BMW E36 325i M50TUB25 1993-1996
Uusin G4X sarjan - täysin alkuperäisen Bosch ECU:n korvaava - Link Plugin ECU (piirilevy pistokkeineen). ECU:ssa sisäisenä 4 bar MAP-anturi ( = 3 bar ahtoa). Myös sytytyspääteasteet on ECU:ssa sisäänrakennettuna, niin kuin alunperinkin.

Alkuperäinen mittaristo toimii, myös kulutusmittari. Laite sopii myös automaattivaihteiseen ja ohjaa Vanoksen. Ilmamäärämittarin signaali on kytketty ECU:uun, mutta ilmamäärämittaria ei enää tarvita, sillä Link ECU laskee ilmamäärän MAP-anturin signaalista (imusarjan paineesta) ja imuilman lämpötilasta. Tästä syystä suositellaan käytettävän nopeatoimista avointa imuilman lämpöanturia (katso alla). Peruskartta hienosäätöjen pohjaksi valmiiksi ohjelmoituna ECU:uun.

Laite soveltuu myös ilman Vanosta olevaan koneeseen (koska liitinpistoke on sama), mutta jos sinulla on vanhempi non-VANOS johtosarja, on pinnejä siirrettävä fyysisesti (ja osa ohjelmasta) vastaamaan VANOS-mallin pinnijärjestystä.

Lataa säätöohjelma ja käyttöohjeet koneellesi tästä: http://sporttiauto.com/index.php?p=saeaetoeohjelmistot-4

Lataa tästä asennusopas (pdf)

Nykysäännöksillähän jälkiahdetun E36:n saa myös muutoskatsastettua, kun käytönaikaiset päästövaatimukset vain täyttyvät ja tehoa ei ole liikaa. Asennuksien ja säätöjen lisäksi myös tarvittava virallinen päästömittaus ja tehonmittaus dynamometrillä onnistuu Sporttiautossa.

Katso esimerkkivideo turboahdetusta E36 325 ViPEC:illä.

Toimituksessa mukana ECU:n lisäksi USB-ohjelmointikaapeli, muutama hieno Link ECU-tarra ja ohjevihkonen/lehtinen. Katso muita valinnaisia lisävarusteita alla.

Jos tuotetta ei ole meillä varastossa, valmistaja lähettää seuraavana päivänä, jolloin täällä tavallisesti kahdessa päivässä.

Link ECU:illa elinikäinen takuu. Jos laite lakkaa toimimasta normaalissa sille tarkoitetussa käytössä valmistaja korjaa tai vaihtaa sen.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Muut tuotteet (23)
Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2022