Dyno ja moottorinsäätö

Säädöt ja mittaukset 4-veto tehodynolla

Mitä tehodynolla tehdään?

Tehodyno, tehodynamometri, dyno, tehopenkki, jarrupenkki - Muun muassa näillä nimillä kutsutaan laitetta, jolla autojen ja moottoripyörien tehonmittaus ja säätö suoritetaan. Käyttämämme 4-veto Dyno Dynamics alustadynamometri mittaa tehon vetäviltä pyöriltä erittäin tarkkojen anturien avulla. Dyno Dynamics dynossa voidaan kuormittaa moottoria halutulla tavalla myös osakaasualueiden säätöjä haettaessa. Teholukema on koko ajan luettavissa näytöltä seosarvojen ja kierrosluvun tavoin, joten säätö on todella reaaliaikaista. Tarvittaessa saadaan tuloste paperille vaikka katsastusta varten.

Säätämällä tehoa 0 - 2500 hv

Varmista, että tekemäsi viritys on onnistunut ja säädöt ovat kohdallaan. Moottorissasi saattaa uinua tehopotentiaalia tai väärien seosten aiheuttama konerikon uhka. Molemmat selviävät dynamometrillä tehtävällä tehoanalyysillä.

Säädämme ja mittaamme 2- ja 4-vetoiset katu- ja kilpa-autot, moottoripyörät, mönkijät sekä muut ajoneuvot pyörrevirtajarrulla varustetulla Dyno Dynamics alustadynamometrillä.

Miksi tulla Sporttiauton 2018 uudistetulle dynolle?

Sporttiauton 2018 uudistettu Dyno Dynamics dynamometri on uusinta uutta alalla ja nimenomaan moottorien säätöön tarkoitettu ja jatkuvalla tehon mittauksella varustettu dynamometri. Dyno Dynamicsin valmistamia dynoja pidetään edistyksellisimpinä, mitä on saatavana missään maailmassa. Dynon pienihalkaisijaiset kevyet rullat mahdollistavat todella tarkan säädön, koska rullien massa ei pyöritä moottoria vauhtipyörän tavoin, kuten inertiatyyppisessä dynossa, vaan kuorma aikaansaadaan pyörrevirtajarrun avulla ja on kokoajan säädettävissä portaattomasti - kun tavallisessa inertiadynossa on vain yksi - sen massan aikaansaama - kuorma. Poikittaisilla rihloilla varustetut rullien pinnat mahdollistavat jopa yli 2000 hv:n tehon mittauksen ilman luistoa! Dynon ohjaimella valitaan haluttu kierrosluku tai nopeus ja dynon tietokoneohjattu kuormituksenohjaus pitää valitun nopeuden vakiona moottorin tehosta tai kaasun asennosta riippumatta. Pyörrevirtajarrun kuormituksenohjaus toimii hydraulisia nopeammin ja nopea reagointi onkin edellytys nykyaikaisten moottorinohjausten säätöön. Vastaavasti vanhanaikaisempien kaasutin- ja virranjakajamoottorien säätöjen löytäminen helpottuu. Dynon mittauselektroniikka on täysin tietokoneistettu ja varustettu tiedonkeruulla, sekä mahdollistaa ECU:n kytkemiseen CAN-väylän tai OBD2-portin kautta dynoon. Tallennettavissa mm.: teho, vääntömomentti, nopeus, moottorin kierrosluku, imusarjan paine, lambda-arvo ja kaikki ECU:n CAN-väylän kautta tarjoamat tiedot. Näitä arvoja voidaan myös myöhemmin tarkastella käyrinä tai lukuarvoina.

Lue tästä lisää dynoaiheesta!

Moottorien säädöt etäyhteydellä

Säädämme moottorisi etäyhteydellä ja tarjoamme apua mahdollisten ongelmien diagnosointiin tai vaikka vain säätökartan asestusten tekemiseen moottorin ensikäynnistelyssä, jotta voit ajaa meille dynolle tarkempien säätöjen tekemistä varten.

Voimme myös säätää moottoriasi etäyhteydellä muussa dynossa, jos paikallinen säätäjä ei omaa riittävää kokemusta käyttämästäsi ECU:sta. Säätäminen onnistuu myös ajaessasi tiellä tai radalla. Autosi ECU:uun kytketyllä säätötietokoneellasi täytyy olla pääsy internettiin joko kiinteän- tai vaikka kännykällä jaetun mobiiliyhteyden kautta. Nettiyhteyden avulla pystymme säätämään moottoriasi lähes kuin olisimme itse paikan päällä. Veloitamme palvelusta vain ennakkoon sovitun käytetyn ajan mukaan, sillä mitään matkakuluja ei tällä tavoin toimien tule.

Suosittelemme alkukäynnistelyihin etäsäätöä kaikkiin meille dynolle tuleviin autoihin. Tällä tavoin säästyy varsinaista dynoaikaa, ja mahdollisesti pikkuviat saat korjattua jo kotitallissa, eikä dynoajo keskeydy suotta!

Näytä:
Järjestys:
Varausmaksu hyvitetään lopullisessa laskussa. Varaus on voimassa vasta, kun maksu näkyy meillä. Täll..
121,00€
Veroton: 97,58€
Etäsäätö, 30min
Moottorien säädöt etäyhteydellä Säädämme moottorisi etäyhteydellä ja tarjoamme apua mahdollisten ..
60,00€
Veroton: 48,39€
Varausmaksu hyvitetään lopullisessa laskussa. Varaus on voimassa vasta, kun maksu näkyy meillä. Täll..
167,00€
Veroton: 134,68€
2-vetoautolle 4 tuntia dynolla pakettina ennakkoon maksettuna: -10% alennus nomaalihinnasta, eikä yh..
612,00€ 550,80€
Veroton: 444,19€
4-vetoautolle 4 tuntia dynolla pakettina ennakkoon maksettuna: -10% alennus nomaalihinnasta, eikä yh..
836,00€ 752,40€
Veroton: 606,77€
8 tuntia dynolla pakettina ennakkoon maksettuna: -15% alennus nomaalihinnasta, eikä yhdistettävissä ..
1 672,00€ 1 424,92€
Veroton: 1 149,13€
8 tuntia dynolla pakettina ennakkoon maksettuna: -15% alennus nomaalihinnasta, eikä yhdistettävissä ..
1 224,00€ 1 040,40€
Veroton: 839,03€
Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2024