Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilauksen voit lähettää ensisijaisesti verkkokaupan tilauslomakkeella. Katso sivun yläreunan valintapalkista kohdasta "Tilaaminen". Mikäli tilaaminen ei jostain syytä onnistu, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai soittaa. Ennen tilausta tutustu tarkasti näihin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tilauksen tehtyäsi hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Emme myy alle 18-vuotiaille.

Toimitus- ja käsittelykulut

Voimassa olevat toimitus- ja käsittelykulut nähtävissä tilauslomakkeella.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan Matkahuollolla valintasi mukaiseen palvelupisteeseen.

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

 

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K Marketiin tai R kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollosta: Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Lähetämme varastossa olevat tuotteet, kun olemme saaneet vahvistuksen maksunvälittäjältä. Tilaukset, joiden maksusuoritukset ovat tilillämme ennen klo 14.00, käsitellään tavallisesti samana päivänä. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä noin viisi työpäivää, mutta toimittajasta riippuen jopa 4 viikkoa. Tarkemmat toimitusajat löydät kunkin tuoteryhmän tietojen yhteydestä. Toimitamme pääsääntöisesti Suomeen, mutta lähetyksistä ulkomaille voit kysyä erikseen.

Mikäli jotkin tilauksen tuotteista ei ole meillä varastotuotteena, toimitetaan tilaus pääsääntöisesti kerralla sitten, kun kaikki tuotteet ovat saatavilla, mutta voit tiedustella muunlaistakin toimintatapaa.

Voit myös noutaa ostoksesi suoraan varastoltamme. Soita kuitenkin ensin.

Maksaminen

Ainoana maksuvaihtoehtona verkkokaupassa on Checkout-maksunvälityspalvelu.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

 

Palautus ja vaihto

Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ennen palautusta. Tämä siksi, että osaamme odottaa lähetystä saapuvaksi (ja katoamistapauksessa voimme reagoida nopeammin) ja tarpeen tullen voimme jo varata vaihtotuotteet asiakasta varten. Yhteydenotto ei ole pakollista, mutta nopeuttaa käsittelyä. Lähettäessäsi meille palautuksia tai vaihtoja, huomioi seuraavat kohdat, sillä tehdessäsi tilauksen, hyväksyt nämä ehdot:
Tuotteillamme on pääsääntöisesti lainmukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä).
Tämä ei kuitenkaan koske asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku, 16§ Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä, kohta 3). Tällaisen asiakkaalle erityisesti tilatun tuotteen tilauksen peruuttamisesta asiakkaalta peritään 50 euron käsittelykulu.

Vakioilla varastotuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus, mutta pidätämme hyvityksestä 30% käsittelykuluina.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja tuotteen on oltava ehjä. Sähkölaitteita emme ota takaisin vaihtoa tai hyvitystä varten.

Tuotteista ei saa irrottaa lappuja tai tuotetietoja ja tuotteen tulee olla täysin myyntikuntoinen. Mikäli tuote kuitenkin palautuu myyntikelvottomana (esimerkiksi tuotelaput irroitettu tai tuotetta on selvästi käytetty tms.), veloitamme vähintään 50% tuotteen hinnasta.

Emme lunasta postiennakolla meille lähetettyjä lähetyksiä emmekä myöskään korvaa tällaisesta lähetyksestä asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

Lähetä palautettavan tuotteen mukana kopio alkuperäisestä laskusta tai sen kaikki tiedot. Näin nopeutat palautus- ja vaihtoprosessia, kun pystymme heti yhdistämään palautuneet tuotteet oikealle asiakkaalle. Ilmoita myös hyvitystä varten tilinumerosi.

Säästä pakkausmateriaalit, jossa olet tuotteet saanut. Käyttämällä samaa laatikkoa säästät pakkausmateriaalia ja varmistat, että myös palautuvat tuotteet saapuvat ehjänä perille. Mikäli palautus- tai vaihtolähetystä ei ole pakattu yhtä huolellisesti, kuin me pakkaamme tuotteet lähettäessämme ne asiakkaalle, ja tuote rikkoontuu matkalla, emme voi korvata täyttä summaa asiakkaalle. Säästä siis postituspakkaus mahdollista palautusta tai vaihtoa varten, sillä pelkkä kirjekuori tai kuplamuovipussi ei riitä suojaamaan kaikkia tuotteita vääntymiseltä tai murtumiselta!

Viallisina palautettuja, mutta tarkastuksessamme ehjiksi todetuista tuotteista veloitamme asiakkaalta tarkastuksesta 93 euroa/tunti, minimi veloitus 1/2 tunnin veloitus.

Palautukset ja vaihdot tulee lähettää osoitteella: Sporttiauto, Helalantie 11, 21800 Kyrö.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua vaihtotuotteiden kanssa tai sinulla on jotain kysyttävää vaihdoista ja palautuksista.

Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2021