Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilauksen voit lähettää ensisijaisesti verkkokaupan tilauslomakkeella. Katso sivun yläreunan valintapalkista kohdasta "Tilaaminen". Mikäli tilaaminen ei jostain syytä onnistu, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai soittaa. Usein tapahtuva virhe on täydentää osoitetiedot väärin: Esim. postinumerokentään on täydennetty postinumero. Ennen tilausta tutustu tarkasti näihin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tilauksen tehtyäsi hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Emme myy alle 18-vuotiaille.

Toimitus- ja käsittelykulut

Voimassa olevat toimitus- ja käsittelykulut nähtävissä tilauslomakkeella.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan Matkahuollolla valintasi mukaiseen palvelupisteeseen.

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

 

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K Marketiin tai R kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollosta: Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Lähetämme varastossa olevat tuotteet, kun olemme saaneet vahvistuksen maksunvälittäjältä. Tilaukset, joiden maksusuoritukset ovat tilillämme ennen klo 14.00, käsitellään tavallisesti samana päivänä. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä noin viisi työpäivää, mutta toimittajasta riippuen jopa yli 4 viikkoa. Tarkemmat toimitusajat löydät kunkin tuoteryhmän tietojen yhteydestä. Toimitamme pääsääntöisesti Suomeen, mutta lähetyksistä ulkomaille voit kysyä erikseen.

Mikäli jotkin tilauksen tuotteista ei ole meillä varastotuotteena, toimitetaan tilaus pääsääntöisesti kerralla sitten, kun kaikki tuotteet ovat saatavilla, mutta voit tiedustella muunlaistakin toimintatapaa.

Voit myös noutaa ostoksesi suoraan varastoltamme. Soita ja sovi ajankohdasta kuitenkin ensin.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

Palautus ja vaihto

Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ennen palautusta. Tämä siksi, että osaamme odottaa lähetystä saapuvaksi (ja katoamistapauksessa voimme reagoida nopeammin) ja tarpeen tullen voimme jo varata vaihtotuotteet asiakasta varten. Yhteydenotto ei ole pakollista, mutta nopeuttaa käsittelyä. Lähettäessäsi meille palautuksia tai vaihtoja, huomioi seuraavat kohdat, sillä tehdessäsi tilauksen, hyväksyt nämä ehdot:
Tuotteillamme on pääsääntöisesti lainmukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä).
Tämä ei kuitenkaan koske asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku, 16§ Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä, kohta 3). Tällaisen asiakkaalle erityisesti tilatun tuotteen tilauksen peruuttamisesta asiakkaalta peritään 50 euron käsittelykulu.

Vakioilla varastotuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus, mutta pidätämme hyvityksestä 30% käsittelykuluina tuotteiden myyntikuntoisuuden tarkastuksen kulut kattaaksemme.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja tuotteen on oltava ehjä. Sähkölaitteita emme ota takaisin vaihtoa tai hyvitystä varten.

Tuotteista ei saa irrottaa lappuja tai tuotetietoja ja tuotteen tulee olla täysin myyntikuntoinen. Mikäli tuote kuitenkin palautuu myyntikelvottomana (esimerkiksi tuotelaput irroitettu tai tuotetta on selvästi käytetty tms.), veloitamme vähintään 50% tuotteen hinnasta.

Emme lunasta postiennakolla meille lähetettyjä lähetyksiä emmekä myöskään korvaa tällaisesta lähetyksestä asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

Lähetä palautettavan tuotteen mukana kopio alkuperäisestä laskusta tai sen kaikki tiedot. Näin nopeutat palautus- ja vaihtoprosessia, kun pystymme heti yhdistämään palautuneet tuotteet oikealle asiakkaalle.

Säästä pakkausmateriaalit, jossa olet tuotteet saanut. Käyttämällä samaa laatikkoa säästät pakkausmateriaalia ja varmistat, että myös palautuvat tuotteet saapuvat ehjänä perille. Mikäli palautus- tai vaihtolähetystä ei ole pakattu yhtä huolellisesti, kuin me pakkaamme tuotteet lähettäessämme ne asiakkaalle, ja tuote rikkoontuu matkalla, emme voi korvata täyttä summaa asiakkaalle. Säästä siis postituspakkaus mahdollista palautusta tai vaihtoa varten, sillä pelkkä kirjekuori tai kuplamuovipussi ei riitä suojaamaan kaikkia tuotteita vääntymiseltä tai murtumiselta!

Viallisina palautettuja, mutta tarkastuksessamme ehjiksi todetuista tuotteista veloitamme asiakkaalta tarkastuksesta 93 euroa/tunti, minimi veloitus 1/2 tunnin veloitus.

Palautukset ja vaihdot tulee lähettää osoitteella: Sporttiauto, Helalantie 11, 21800 Kyrö.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua vaihtotuotteiden kanssa tai sinulla on jotain kysyttävää vaihdoista ja palautuksista.

Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2024