Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite
Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite

Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMUpro16
Saatavuus: Ennakkotilattavissa
Hinta: 2 116,68€ 2 099,00€
Veroton: 1 692,74€
Määrä:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sporttiauto (@sporttiauto) jakama julkaisu

 

Ecumasterin EMU PRO-16 laitteet ovat parhaillaan testiryhmien käytössä ympäri maailmaa, ja myös Suomessa. Jos arvelet, että sinun projektisi tarvitsee Ecumaster EMU PRO-16 ECU:n ensimmäisten joukossa: Ota yhteyttä meihin, niin selvitetään asiaa! Laitteita on nyt saatavana valittujen jälleenmyyjien asennuksiin.

Ennakkotilauksia kuluttajilta otetaan nyt vastaan 2023 helmikuussa alkaviin toimituksiin.

EMU PRO on Ecumasterin uusin moottorinohjainlaitejärjestelmä, joka on tarkoitettu suoraan ammattimaiseen moottoriurheilukäyttöön laajojen toiminnallisuuksiensa ja säädettävyytensä ansiosta. Tarkan vaihteisto-ohjauksen yhdistäminen moottorin säätöihin mahdollistaa vaativimpienkin projektien toteuttamisen.

EMU PRO on saatavana kahtena versiona: EMU PRO 16 on tarkoitettu suurilukuisen sisään- ja ulostulo tarpeen aplikaatioihin, kun taas EMU PRO 8 pienempiin (enintään 8-sylinterisiin) moottoreihin. Suorasuihkutusmoottoreita (enintään 8-sylinteriä) varten käytetään Ecumasterin ulkoista modulia.

Säätöohjelma on ladattavissa vapaasti, kun laitteen toimitukset alkavat helmikuussa 2023.

Katso seuraavasta lisää tietoja: https://www.ecumaster.com/products/emu-pro/

Ecumaster ECU:jen vertailutaulukko pdf-tiedostona: https://www.ecumaster.com/wp/wp-content/uploads/2022/11/emu_comparison_np_v2.pdf

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2023