Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite
Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite

Ecumaster EMU PRO 16 moottorinohjainlaite

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMUpro16
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 1 999,00€
Veroton: 1 612,10€
Määrä:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sporttiauto (@sporttiauto) jakama julkaisu

 

Ecumasterin EMU PRO-sarjan moottorinohjainlaitteiden "rauta" on nyt valmiina ja ensimmäiset PRO-16 laitteet ovat parhaillaan testiryhmien käytössä ympäri maailmaa. Jos arvelet, että sinun projektisi tarvitsee Ecumaster PRO16 ECU:n ensimmäisten joukossa: Ota yhteyttä viralliseen maahantuojaan (= Sporttiauto), niin selvitetään asiaa! Seuraavasta tuotantoerästä laitteita on saatavana myös valituille jälleenmyyjille.

Ilmoitamme heti, kun ennakkotilauksia aletaan ottamaan vastaan.

Ecumaster PRO-sarjan ECU:jen numero kertoo suoraan suutinulostulojen määrän. Mallit ovat: PRO-16 ja PRO-8, sekä myöhemmin suorasuihkutusmoottoreille PRO-GDI.

Tarkemmat spesifikaatiot myöhemmin, mutta laitteen liittimessä on 120 pinniä (34+26+34+26), joten mm.16 suutinta ohjautuu, 4 kpl nokka-akseleita ja 2 kpl sähkökaasut kääntyy, 10 sytytyspäätettä ECU:ssa sisäisinä. Uutena Ecumasterille on AMP Super Seal 1.0 liitin (joka on tuttu monista muista tämän päivän ECU:sta, kuten Emtron, Link, Motec, Haltech jne.), 2 x Bosch-lambdaohjaimet sisäisenä, jne.

Laitteen muita yksityiskohtia: Analogia sisääntuloja on 20kpl + 8kpl 16 bit High Precision analog I/P, 4kpl H-Bridgeä, USB-muistitikun kytkemistä varten pinnit suoraan ECU:n liittimessä, 2 x CAN, 1 x LIN, 16kpl AUX ulostuloja, 8kpl digitaali sisääntuloja.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2022