Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite
Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite

Ecumaster EMU PRO-16 moottorinohjainlaite

Valmistaja: Ecumaster
Tuotekoodi: EMUpro16
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 2 295,00€
Veroton: 1 850,81€
Määrä:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sporttiauto (@sporttiauto) jakama julkaisu

EMU PRO on Ecumasterin uuden sukupolven moottorinohjainlaitejärjestelmä, joka on tarkoitettu suoraan ammattimaiseen moottoriurheilukäyttöön laajojen toiminnallisuuksiensa ja säädettävyytensä ansiosta. Tarkan vaihteisto-ohjauksen yhdistäminen moottorin säätöihin mahdollistaa vaativimpienkin projektien toteuttamisen.

EMU PRO:ssa on on hurja määrä sisään- ja ulostuloja.

 

Nimensä mukaisesti PRO-16 on kuusitoista suutinohjausta. Näin onnistuu esim. kahdeksan sylinteriseen moottoriin sekventiaaliset ensiö- ja toisiosuuttimet. Tai jos sinulla on 16-sylinterinen kone, niin siihen sekventiaalinen suhkutus. Myös suorasuihkutusmoottorin ohjaus onnistuu aina 8:an sylinteriin asti. Tätä varten tarvitset ulkoisen moduulin.

 

Sytytysohjauksia on 12 kpl joilla onnistuu pääteasteellisten puolien ohjaus. Ecumasterin käyttäjät ovat tottuneet sisäisiin sytytyspääteasteisiin ja niitä löytyy kymmeneen sylinteriin, 15 ampeeria kukin.

Analogiasisääntuloja löytyy yhteensä 28 kpl, digitaalisisääntuloja 10 kpl ja 5 ampeerin maadoittavia ulostuloja 16 kpl. Näiden lisäksi 4 kpl H-silta ohjauksia, kaksi LSU4.9 laajakaistakontrolleria ja kaksi nakutusanturin sisääntuloa.

Tietoa liikkuu sisään ja ulos kahden CAN-väylän kautta. Laitteen ohjelmointi tapahtuu CAN-väylän kautta, samalla tavoin, kuin PMU-virranhallintalaitteissa ja ADU-näytöissä. Myös LIN-väylä löytyy!

Tiedonkeruuseen soveltuu tavallinen USB-muistitikku, jota varten johdotetaan tavallinen USB-liitin haluttuun paikkaan - vaikka kojelautaan, josta muistia on helppo operoida.

Laitepaketissa on mukana Super Seal 1.0 liitinsarjat kontakteineen. Yhteensä 120 pinniä.

Katso seuraavasta lisää tietoja: https://www.ecumaster.com/products/emu-pro/

 

Ecumaster ECU:jen vertailutaulukko pdf-tiedostona: https://www.ecumaster.com/wp/wp-content/uploads/2022/11/emu_comparison_np_v2.pdf

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2023